ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ FORUM

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του Forum.
Κλειδωμένο
passatcc forum
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 07, 2010 6:45 pm
Όνομα: PassatForum
Τοποθεσία: Forum

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ FORUM

Δημοσίευση από passatcc forum »

Ειδικότερα στο passatcc.gr δεν επιτρέπεται:

1. Η παραβίαση των δικαιωμάτων αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού φέρει τέτοια δικαιώματα.
2. Η αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων ή πηγών πληροφόρησης (περιλαμβανομένων άλλων Διαδικτυακών Forum) χωρίς αναφορά της προέλευσής τους σε περίπτωση που αυτό απαιτείται από αυτές.
3. Η άμεση ή έμμεση (μέσω συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες) δημοσίευση άσεμνου ή ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση της Ελληνικής Νομοθεσίας.
4. Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του passatcc.gr ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση αντίδρασης. Επιθέσεις αναίτιες σε άλλους χρήστες, Administrators / Moderators, θα αντιμετωπίσουν μηδενική ανεκτικότητα. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα μεταφέρονται από τις δημοσιεύσεις χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το άτομο για αποφυγή επανάληψης.
5. Απαγορεύεται η συστηματική υποβολή περιεχομένου που είτε έχει ως στόχο τη δημιουργία ερίδων και αντιδικιών, είτε προκαλεί αναστάτωση στην ομαλή ροή διεξαγωγής των συζητήσεων.
6. Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ’ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο passatcc.gr είτε με προσωπικό μήνυμα το οποίο θα αποστέλλει ο θιγόμενος στα μέλη της Διαχείρισης προς απόδειξη αυτών.
7. Η ατεκμηρίωτη ή ανώνυμη καταγγελία κατά τρίτου είτε φυσικού είτε νομικού προσώπου.
8. Ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές διαμάχες. Προσωπικά θέματα και διαφορές που δεν έλαβαν χώρα εντός του φόρουμ δεν μπορούν να επηρεάζουν τη λειτουργία του. Οι Administrators / Moderators δεν έχουν καμία δικαιοδοσία, παρά μόνο αν μεταφερθεί το θέμα εντός passatcc.gr, η οποία επιλογή φυσικά απαγορεύεται. Δεν θα επιτραπεί κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις να πραγματοποιηθεί η οποιαδήποτε προσωπική διαμάχη μεταξύ μελών και ούτε θα γίνει η Δημόσια συζήτηση λαϊκό δικαστήριο για θέματα που δεν την αφορούν και κατ’ επέκταση δεν αφορούν το passatcc.gr.
9. Η εγγραφή του ίδιου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς με σκοπό την παραποίηση γεγονότων, ή την εξαπάτηση των άλλων χρηστών απαγορεύεται ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Η διεύθυνση ΙΡ καταγράφεται. Η διαγραφή των δεύτερων και τρίτων λογαριασμών γίνεται άμεσα.
10. Πληροφορίες ιδιωτικής φύσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από τα μέλη. Στην περίπτωση αναφοράς προσωπικών στοιχείων χρήστη από άλλον, το μήνυμα άμεσα θα μεταφέρεται ή θα μορφοποιείται κατάλληλα.
11. Η εμπορική ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση ή αναδημοσίευση του υλικού του passatcc.gr ή του ονόματός του χωρίς πρότερη άδεια της ομάδας Διαχείρισης.
12. Η από τεχνικής άποψης άσκοπη επιβάρυνση του συστήματος του passatcc.gr, για παράδειγμα με υπερβολικά πολλές ή μεγάλες φωτογραφίες ή με μεγάλο αριθμό αλληλένθετων παραθέσεων ή με άσκοπες παραθέσεις.
13. Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη της Διαχείρισης του passatcc.gr.
14. Η χρησιμοποίηση του ονόματος του passatcc.gr από τον οποιονδήποτε ή της θέσης αυτού ως μέσω πίεσης για την επίτευξη προσωπικών του στόχων.
15. Η μαζική αποστολή προσωπικών μηνυμάτων ή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα μέλη του passatcc.gr (spamming) είτε στις δημόσιες συζητήσεις είτε σε προσωπικά μηνύματα, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Επίσης απαγορεύεται η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων ή και υπηρεσιών κάθε είδους. Επιτρέπεται βέβαια η συζήτηση πάνω σε προϊόντα και εταιρείες, όταν αυτή διέπεται από πνεύμα και σέβεται όρια που ορίζει η κοινή λογική και η κρίση των συντονιστικών οργάνων. Τα μηνύματα που περιέχουν spam καθώς και εκείνα που αποτελούν απροκάλυπτη και προκλητική διαφήμιση θα διαγράφονται ή θα μορφοποιούνται κατάλληλα, και θα γίνεται σύσταση στον χρήστη που τα δημοσίευσε. Διαφημιστικές προσφορές μπορούν να γίνονται μόνο μετά από επαφή με τους Administrators / Moderators των Ομαδικών Αγορών, οι οποίοι είναι και οι υπεύθυνοι των συντονισμένων αγοραπωλησιών με την αρωγή του passatcc.gr.
16. Η ανάληψη οργάνωσης ομαδικής αγοράς από τρίτους πλην της Διαχειριστικής Ομάδας.
17. Απαγορεύεται η παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών/μελών (όπως η συλλογή ή/και δημοσιοποίηση, ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών/μελών).

Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες