ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του Forum.
Κλειδωμένο
passatcc forum
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 07, 2010 6:45 pm
Όνομα: PassatForum
Τοποθεσία: Forum

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση από passatcc forum »

Το passatcc.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του passatcc.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη με παράλληλη δημοσίευσή τους στην παρούσα θέση και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες/χρήστες του passatcc.gr, όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη του.

• Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του φόρουμ πριν την εγγραφή ή επίσκεψή σας.
• Να ανατρέξετε όποτε χρειαστείτε στα επί μέρους κείμενα για όποια αναγκαία ή χρήσιμη διευκρίνιση.

Οι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων σε αυτό το forum και μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή σύμφωνα με την κρίση των διαχειριστών.
Το passatcc.gr είναι ένα βήμα ελεύθερης αλλά όχι ανεξέλεγκτης ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο.
Το passatcc.gr δεν αποτελεί μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης, προβολής ή πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων
Η εγγραφή και η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις στο passatcc.gr , σημαίνει ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ των όρων χρήσης του και κανονισμών του.

Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης